TRANSAKSI MUDAH | |

Pembiayaan Semalaman

Buka Akaun Secara Langsung

Pembiayaan Semalaman

Apakah pendanaan semalaman?

Apabila anda berdagang dengan kami di akaun leveraj, anda berdagang pada margin. Ini bermakna yang anda hanya menyediakan sejumlah kecil deposit untuk membuka kedudukan, dan kami akan meminjamkan kepada anda baki wang lain yang diperlukan. Jika anda menutup kedudukan anda pada hari yang sama, tiada pertukaran yang dikenakan bayaran. Jika anda memegang kedudukan semalaman, bayaran kecil dikenakan untuk menampung kos wang yang anda telah pinjam.

Untuk dagangan indeks saham, bayaran pendanaan ini adalah berdasarkan kepada kadar antara bank yang relevan untuk mata wang anda yang didagangkan, campur atau tolak sedikit caj pentadbiran, bergantung pada sama ada kedudukan anda panjang atau pendek.

Untuk dagangan FX dan logam lani, bayaran pendanaannya adalah berdasarkan kepada kadar tom-next camput sedikit bayaran pentadbiran.

Ia juga penting untuk mengetahui bahawa kadar antara bank dan kadar tom-next adalah berubah-ubah dan tertakluk kepada perubahan harian. Oleh itu, bayaran pendanaan boleh berubah setiap hari.

Untuk melihat pendanaan semalaman, anda boleh melakukannya sama ada menerusi platform MT4 atau aplikasi. Jika anda di aplikasi, klik kanan pada nama kontrak dan pilih "Spesifikasi". Anda akan melihat kadar Swap dari segi pip untuk kedudukan panjang atau pendek.

Untuk melihat kadar Swap pada aplikasi, klik pada sebut harga dan pilih "Ciri-ciri Simbol"

Mula Melabur dengan Samtrade FX sekarang

Buka Akaun Secara Langsung Buka Akaun Demo